Den nordligste sjokoladefabrikken på land 70° N

Æventyr Sjokolade er en ekslusiv sjokolatier i Alta, Finnmark, som tilbyr unike og håndlagede sjokoladeopplevelser, med fokus på å bruke kun de fineste lokale ingrediensene fra Finnmark og Nord Norge. Sjokoladen vår er håndlaget ved bruk av tradisjonelle teknikker for å skape enestående smakskombinasjoner som er inspirert av den naturlige og råe skjønnheten i regionen.

People enjoying a meal together
People enjoying a meal together
People enjoying a meal together
People enjoying a meal together
People enjoying a meal together

Vår visjon

Hos Æventyr Sjokolade er ikke sjokolade bare en søt godbit, men en kunstform som gjenspeiler essensen av Finnmark og Nord Norge. Vårt utvalg av gourmet-sjokoladetrøfler, sjokoladeplater og gaveesker er designet for å vise frem smaker og aromaen fra det ville, uberørte landskapet i Finnmark. Vi bruker lokalt høstede ingredienser som multebær, tyttebær og blåbær for å skape unike og uforglemmelige smaksopplevelser.

Vi hos Æventyr Sjokolade har forpliktet oss til bærekraftig og etiske innkjøp. Vi samarbeider tett med alle leverandører for å sikre at ingrediensene våre er ansvarlig og rettferdig produsert, i tillegg til at produksjonen er miljøvennlig.

Hvis du er en kresen sjokoladekjenner som setter pris på de unike smakene fra Finnmark, er Æventyr Sjokolade den perfekte kombinasjonen. Kom å opplev magien i våre håndlagede sjokolader og få den ultimate lukseriøse sjokoladeopplevelsen, inspirert av den naturlige skjønnheten av Finnmark.

erfaring som sjokolatier
18 års
av fornøyde kunder
tusenvis
sjokolader produsert siden 2005
500.000
Transistor

Våre verdier

Oppdag hva som driver oss og hvordan vi er forpliktet til å skape enestående sjokolade.

Premium sjokolade
Vi er stolte av å bruke kun de fineste premium-sjokoladene fra Italia som grunnlag for våre produkter. Vårt fokus på kvalitet betyr at vi henter våre ingredienser fra pålitelige leverandører som deler vår lidenskap for fremragende kvalitet. Hver sjokolade blir nøye utvalgt for å sikre den beste smaken som skiller våre produkter fra mengden.
Arktiske ingredienser
Arktiske ingredienser regnes som de beste på planeten. Vi ønsker å vise frem de unike smakene fra Finnmark og Nord-Norge i vår sjokolade. Vårt fyll er håndlaget med bruk av arktiske bær som multe og blåbær, arktisk gourmet-salt og lokalt produsert alkohol.
Håndlaget i Alta
Alle vår sjokolader håndlages i Alta, nordlysbyen. Vår sjokolade er inspirert av våre unike omgivelser og den rå naturen i Finnmark, som også bistår med noen av våre beste ingredienser.
Rettferdig sjokolade
Vi er dedikert for å skape en bærekraftig og etisk sjokoladeopplevelse. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å sikre at ingrediensene vi bruker er rettferdighandel, og vi er forpliktet til å opprettholde rettferdig arbeidsforhold i hele vår leverandørkjede.
Bærekraftig emballasje
Vi har som mål å minimere vår miljøpåvirkning og fremme bærekraft. All vår emballasje er designet for å være helt resirkulerbar eller komposterbar. Vi har også blitt medlem av Gønt Punkt for å ta ansvar for den emballasjen vi produserer og bidra til dens gjenvinningskostnader.
Lidenskap for sjokolade
Vår kjærlighet for sjokolade driver oss til å stadig forbedre og innovere oss, og vi er lidenskapelig opptatt av å dele den kjærligheten med våre kunder. Vi ønsker å sikre at hver eneste kunde er fornøyd med våre produkter.

Du kjenner oss kanskje også fra

TransistorTransistorTransistorTransistorTransistorTransistorTransistor

Vårt team

Møt teamet som skaper vår fantastiske sjokolade

  • People

    Camilla Nielsen

    Chocolatier

    Camilla Nielsen har 16 års erfaring i faget og var gründer av sjokoladeriet.